Producator parchet din stejar masiv

Romana English Franceza

FABRICA PARCHET KORMOS

Kormos Impex a luat nastere din dorinta de a atinge perfectiunea si din determinarea de a produce parchet de calitate.

Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu, Kormos Impex exploateaza materia prima utilizand cea mai performanta linie tehnologica, distribuie si exporta parchet din lemn masiv de stejar si frasin, precum si alte esente europene.

Datorita echipamentului tehnic extram de precis ce asista procesul de productie al parchetului si a personalului cu experienta in domeniu, ne asiguram ca producem parchet de inalta calitate. Dupa ce materia prima este prelucrata in diverse dimensiuni, procedeul este finalizat cu selectia si controlul de calitate, asigurat de catre personalul calificat.

Intinzandu-se pe o suprafata de 20.000 mp, fabrica noastra este situata in localitatea Visina, judetul Dambovita, un loc bine amplasat pentru distributia parchetului in toata Romania si Europa.

Kormos Impex - distribuitor si exportator parchet din lemn masiv de stejar si frasin

 

Stilul clasic nu se demodeaza niciodata. Plecand de la aceasta premisa, venim in intampinarea clientilor nostri cu o selectie foarte variata de parchet din stejar, de la clasa Extra, la clasa BR/ Rustic- 7 selectii si peste 10 specificatii disponibile, produse special pentru cei care stiu sa aprecieze lemnul la adevarata lui valoare.

Kormos Impex - distribuitor si exportator parchet din lemn masiv de stejar si frasin

In tot ceea ce facem, incercam sa fim cei mai buni, de aceea punem mare accent pe calificarea personalului, pe calitatea masinilor utilizate in procesul de productie pentru ca stim ca parchetul este cel care iese in evidenta atunci cand intri pentru prima data intr-o incapere. In acelasi timp, ne implicam in cercetare si suntem la curent cu tot ceea ce este nou atat in materie de exploatare, cat si de productie pentru a fi siguri ca produsele furnizate de compania noastra se ridica la cel mai inalt nivel de calitate si prezinta o rezistenta considerabila in timp.

Kormos Impex - distribuitor si exportator parchet din lemn masiv de stejar si frasin

Calitatea, profesionalismul si experienta de peste 3 decenii ne-au permis sa producem atat specificatii de serie, cat si in editie limitata, toate regasindu-se in portofoliul nostru de lucrari.